Wednesday, January 1, 2014

My Second Beauty Giveaway

Entry from my Blog here 

Selamat Tahun Baru semua! 

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah selama 26 tahun. Few days lagi I'm getting 27 years old! Damn hard to be a January babies. Haha thanks Allah for this life. So, It's new year and my birthday soon. I'm giving this beauty essentials to my awesome readers. Oh actually, this is my second. Remember my first giveaway was Stage Lipgloss ? But this time, more than that. Barang-barang ini kebanyakkannya Wa dapat hadiah masuk contest, beli barang masa sale, dan tak pakai-pakai. Daripada membazir simpan je, biarlah kita sedekah :) 

Most of them my favourite! Body Shop Banana Shampoo dah discontinued kat Malaysia, if ada keluar pun masa Sales, if I'm not mistaken, I bought this little guy 5 bottles. Gila. Love the smells. Macam letak pisang dalam rambut. Next, Etude House Lucidarling LipGloss, Wa beli backup masa sale, Wa ada dua lipgloss ni. Cantik bila kita pakai dengan nude colour lipstick! Smells like peach and lychee I guess. Then, Maybelline Color Tatoo yang popular seluruh dunia. Bad to the Bronze, I bought this for the giveaway :). Stila Smudge Pot, pun best tapi sebab warna grey, Wa tak pandai guna, selain Eyeliner, boleh guna sebagai eyeshadow base... warning ni ye, eyeliner ni memang kental!! and lastly my ultimate favourite lipstick everrrrr, Revlon Colourstay in Velvet Rose. I had 3 of these. Now, you can have one. You will love it! 


Tarikh Tutup : TBA

Apa yang perlu buat ?
  1. Jawab Soalan ! Bila tarikh pertunangan Wa?
  2. Follow Blog dan Instagram @wakdingding
  3. Sebarkan giveaway ini dalam pelbagai cara, terpulang! Blog, Instagram, FB, Tweeter and letak link giveaway ni. Pilih salah satu. Lagi banyak, lagi tinggi peluang!
  4. Leave at the comments below, for all above syarat-syarat
Contoh ;

Hi Azwa,
  1. Your E-Day : ??/??/2013
  2. WaA (Your Following Name) & @wakdingding (Your Instagram)
  3. Link : Http://wakdingding.blogspot.com/2nd giveaway (Link from your blog/fb/instagram/tweeter) 

Senang je :) Goodluck!

No comments:

Post a Comment