Friday, March 11, 2011

can you believe, my Churp Churp increase everyday ? yippie !


pernah dengar churp churp ? dia lebih kurang macam nuffnang. senang je masuk churp churp ni. sebab dia facebook and twitter friendly. kita bileh iklan kan dalam facebook dan twitter kita. dengan hanya satu klik, kita boleh earn money. 

bukan 1sen atau 5sen/klik, tapi serendah 20sen. setiap hari rabu akan ada promotion setiap klik 40sen. so kalau rajin kita iklan kan, lagi banyak orang klik, lagi banyak earning. bukan susah pun :) duduk-duduk main facebook tak dapat apa-apa baik kita masuk churp-churp untuk dapat duit. 
ajaklah kawan-kawan masuk churp churp. lagi ramai kawan, lagi bagus. sebab kita dapat reward :)

setiap hari earning saya meningkat !! seronok  gila. tak percaya ??

jom churp churp!!

klik pada gambar untuk keterangan lanjut




No comments:

Post a Comment