Sunday, January 19, 2014

Lipstick Holder available here!

Salam Ladies,
Ramai cari lipstick holder untuk lipstick yang bersepah-sepah kat vanity korang kan.
InshaAllah tak perlu cari merata lagi.

It's available here!
For now 12-slots je yang ada.
InshaAllah, I will add more design. I'm super exited.


RM24 only
Whatsapp : 012-3660408

Wednesday, January 1, 2014

My Second Beauty Giveaway

Entry from my Blog here 

Selamat Tahun Baru semua! 

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah selama 26 tahun. Few days lagi I'm getting 27 years old! Damn hard to be a January babies. Haha thanks Allah for this life. So, It's new year and my birthday soon. I'm giving this beauty essentials to my awesome readers. Oh actually, this is my second. Remember my first giveaway was Stage Lipgloss ? But this time, more than that. Barang-barang ini kebanyakkannya Wa dapat hadiah masuk contest, beli barang masa sale, dan tak pakai-pakai. Daripada membazir simpan je, biarlah kita sedekah :) 

Most of them my favourite! Body Shop Banana Shampoo dah discontinued kat Malaysia, if ada keluar pun masa Sales, if I'm not mistaken, I bought this little guy 5 bottles. Gila. Love the smells. Macam letak pisang dalam rambut. Next, Etude House Lucidarling LipGloss, Wa beli backup masa sale, Wa ada dua lipgloss ni. Cantik bila kita pakai dengan nude colour lipstick! Smells like peach and lychee I guess. Then, Maybelline Color Tatoo yang popular seluruh dunia. Bad to the Bronze, I bought this for the giveaway :). Stila Smudge Pot, pun best tapi sebab warna grey, Wa tak pandai guna, selain Eyeliner, boleh guna sebagai eyeshadow base... warning ni ye, eyeliner ni memang kental!! and lastly my ultimate favourite lipstick everrrrr, Revlon Colourstay in Velvet Rose. I had 3 of these. Now, you can have one. You will love it! 


Tarikh Tutup : TBA

Apa yang perlu buat ?
  1. Jawab Soalan ! Bila tarikh pertunangan Wa?
  2. Follow Blog dan Instagram @wakdingding
  3. Sebarkan giveaway ini dalam pelbagai cara, terpulang! Blog, Instagram, FB, Tweeter and letak link giveaway ni. Pilih salah satu. Lagi banyak, lagi tinggi peluang!
  4. Leave at the comments below, for all above syarat-syarat
Contoh ;

Hi Azwa,
  1. Your E-Day : ??/??/2013
  2. WaA (Your Following Name) & @wakdingding (Your Instagram)
  3. Link : Http://wakdingding.blogspot.com/2nd giveaway (Link from your blog/fb/instagram/tweeter) 

Senang je :) Goodluck!

Monday, May 6, 2013

New Custom Made Shawl only RM25






Salam,

New update from Paradiscarf2u!!

visit http://paradiscarf2u.blogspot.com


for more choices :)


Sunday, September 30, 2012

Pre-loved Cosmetics for Sale


salam,
i'm selling pre-love cosmetics,
all of them still in good condition
plus, used 1-3 times only
free postage
just google for swatches :) or you can ask me.
if you're interested, please email aznuad@yahoo.com






stila baked e/s : RM30


revlon nude element : RM15


maybelline positively purple : RM13


majolica majorca jewel eyes : RM15


nyx smokey eyes pallete : RM25


 cover girl golden sunset : RM15


etude house brown matte e/s : RM8 


bed head grey e/s : RM8


majolica majorca blue e/s : RM15


etude house brown gold e/s : RM12


stage caramel matte e/s : RM12


color combo in honey : RM25 (swatch once, bought last month)


stage real teal e/s : RM12


stage parfait amour (matte) : RM12


etude house cupcake e/s : RM16 (swatch once)


maybelline emarald smokes : RM20


maybelline charcoal smokes : RM20

Thursday, December 8, 2011

Little Bow & Rose Pin @ Paradiscarf2u


visit http://paradiscarf2u.blogspot.com !!!

Tuesday, June 21, 2011

New Stock Coming In!


please refer our coding at
http://paradiscarf2u.blogspot.com/
buy 2pc and get FREE POSTAGE. for June stock only. tq!
























Thursday, April 14, 2011

Hari ni last untuk join Stage Lipgloss Giveaway!!

salam,

hari ni last pada pukul 12 malam!!

cepat join untuk dapat kan Stage Lipgloss!!!

Sunday, March 27, 2011

Giveaway : Stage Lipgloss!

hye, first time wa buat giveaway ni :)


sebab wa buat giveaway ni, hanya nak tambah kenalan and boleh share opinion masing-masing mengenai apa-apa pun especially about life and beauty!

just follow the instruction to get in :

1) be my follower at OOW and Paradiscarf2u too
2) post an entry about this giveaway

3) give me your own every day's look on that entry (with make up, tak kisah natural look, just eyeliner or else) you can see an example at my personal blog
4) please link your entry at the comment below.

tarikh tutup 15hb April 2011

anda semua wajib mengikuti instruction yang telah di berikan. keputusan bergantung pada pihak penganjur.

thank you!

Tuesday, March 22, 2011

RM25 instead of RM56 for 12 Cupcakes + 10 Cream Puffs + 7 Cheese Tarts from Irenebakelove Online Bakery, Shah Alam

Dengan hanya RM25 anda boleh dapat rase semua !! Mana nak dapat  kan ?? Yang best after beli voucher ni, anda boleh pick up dekat Jakel Seksyen 7 Shah Alam. I know ramai yang student kat Seksyen 7 kan ??? Jangan lepas kan peluang ni ! Hanya tinggal 2 hari :)

click here for detials :)


Friday, March 11, 2011

can you believe, my Churp Churp increase everyday ? yippie !


pernah dengar churp churp ? dia lebih kurang macam nuffnang. senang je masuk churp churp ni. sebab dia facebook and twitter friendly. kita bileh iklan kan dalam facebook dan twitter kita. dengan hanya satu klik, kita boleh earn money. 

bukan 1sen atau 5sen/klik, tapi serendah 20sen. setiap hari rabu akan ada promotion setiap klik 40sen. so kalau rajin kita iklan kan, lagi banyak orang klik, lagi banyak earning. bukan susah pun :) duduk-duduk main facebook tak dapat apa-apa baik kita masuk churp-churp untuk dapat duit. 
ajaklah kawan-kawan masuk churp churp. lagi ramai kawan, lagi bagus. sebab kita dapat reward :)

setiap hari earning saya meningkat !! seronok  gila. tak percaya ??

jom churp churp!!

klik pada gambar untuk keterangan lanjut